Esküvővideózás árai

Mivel minden esküvő egyedi, így nem tudom csomagba skatulyázni az árakat. Kérjetek nyugodtan egy árajánlatot az oldal alján, és biztosan sikerül egy közös utat találjunk.

Manapság az jellemző, hogy egy adott színvonalon teljesítő szolgáltatók kb. azonos ársávban mozognak, így Nektek nem az ár alapján kell választani, hanem a szolgáltató munkáinak minősége, hangulata, szépsége alapján.

Az esküvő megörökítésének költségeit az alábbi tényezők befolyásolják:

  • kreatív videófelvétel (kb. 1 óra) (lehetőleg külön napon)
  • készülődés (menyasszony öltöztetés, vőlegény öltöztetés)
  • kikérők
  • templomi szertartás
  • polgári szertartás
  • menyecsketáncig való jelenlét

Kérj árajánlatot alul!

Minden esküvőre egyéni árajánlatot adok, melyet befolyásolnak a fent felsorolt tényezők. A kreatív videóklipek felvételét lehetőség szerint külön napon szoktuk tartani, hogy igazán kibontakozhassunk, és minőségi pillanatokat tudjunk megörökíteni. Az esküvő napján történő kreatívozás időkeretek közé van szorítva, de természetesen az is megoldható, ha pl. a ruha kölcsönözve van, és nincs lehetőség külön napon megoldani.

A felvételek gondosan tárolva vannak végig: a legmegbízhatóbb memóriakártyákkal dolgozom, az esemény után pedig azonnal 2 külön merevlemezen, és egy privát felhőben is mentésre kerülnek mind a nyers, mind a kész videók. Minden videó véglegesen tárolásra kerül egy merevlemezen, biztonsági mentésként, így nem kell aggódnotok évek múlva sem, ha szükségetek lesz rájuk, nálam meglesznek.

Egy esküvőn több órányi felvétel készül, ezekből válogatás után – esküvőtől függően – egy 5-6 perces “highlights”-ot, valamint ha szeretnétek, akkor egy 1-1.5 órás nagyfilmet kaptok kézhez. A kisfilm zenés, gondosan szerkesztett, színezett videó. Az esküvőtök legfontosabb, legszebb jeleneteit tartalmazza.

A gondos válogatás, szelektálás, színelés, korrigálás éppen ezért időt vesz igénybe. Határidő az esküvőtől számítva max. 1 hónap, de ez változhat megegyezés szerint.

Kérj ajánlatot!