Újszülött/kisgyermek

A gyermekek első néhány éve az az időszak, amikor talán a legintenzívebb a kapcsolatunk velük. A baba-és gyermekfotózás célja, hogy megörökítse ezt a csodálatos, és nagyon gyorsan elrepülő időszakot, és segítsen újra meg újra előhívni ennek a kedves és bensőséges időszaknak az emlékeit.

Egy-egy fotó ideális ajándék is lehet, nincs is más, aminek a nagyszülők és a rokonok jobban örülnének. A fotózás során változatos képek készülnek a kicsikről: különféle ruhákban és perspektívából fotózom őket, születhet fénykép akár külön a picik talpacskáiról, és szívesen lencsevégre kapom őket az anyukával, az apukával, vagy akár a nagyszülőkkel együtt is. 

Egy-egy portré a gyerkőcről a falon mindenkinek egy kis mosolyt csal az arcára. Pláne évek múlva, mikor már csak visszagondolunk, milyen szépek, és aranyosak voltak, mikor a képek készültek. A gyerekek őszinteségét nem lehet nem-lefényképezni. A képeken is olyanok, mint az életben: nem akarják megjátszani magukat, nem tudnak pózolni, tetszelegni, önmagukat adják, és mi pont ezt szeretnénk viszont látni a fényképeken is.