Jegyesfotózás

A jegyesfotózás, másnéven e-session a mindennapi életeteket, a szerelmeteket hivatott bemutatni. Egy kicsit abból, amit kettőtök eddigi köteléke alakított ki. A mindennapjaitok, szokásaitok, hóbortjaitok bemutatása.
Ez a fotózás jó alkalom arra is, hogy egymásra hangolódjunk, és az esküvőn ne teljesen idegenként találkozzunk egymással, így az ottani fotózás sokkal oldottabb lesz. Az itt készült képek akár az esküvői meghívókra is kerülhetnek.

A jegyesfotózás akkor lesz igazán személyes, meghitt, ha a Ti kedvenc helyeiteken készül. Ha szeretnétek, közösen is kitalálhatunk egy-egy izgalmas helyszínt.

Mennyi ideig tart egy e-session fotózás?

Általában 1-másfél órát vesz igénybe, persze ez nagyban függ a helyszíntől, az esetleges utazástól. Érdemes az időjárást is figyelembe venni, ha esik az eső, akkor természetesen új időpontot keresünk.

Hány kép készül egy alkalommal?

Általában 40-60 kész képet szoktam átadni egy-egy fotózás alkalmával. A képeket egy minőségi szelektálás után retusálom. Nyers képeket nem adok ki a kezemből, hisz ezek “félkészek”. Az utómunka a fotó elengedhetetlen, szerves része.