Esküvő

Az esküvőfotózás egy összetett, szakmai és érzelmi kompetenciát igénylő „műfaj”. Hatalmas felelősség, hiszen egy pár életében a legfontosabb pillanatok történnek meg ezen a napon. Akár kicsi, meghitt szertartás, akár hatalmas családi rendezvény kereteiben élitek át, a rengeteg logisztika, szervezés, anyagi ráfordítás mellett fontos, hogy ezek méltó képpen legyenek megörökítve.  „Úgy tökéletes, ha emberi”, vagyis természetes, életszerű, őszinte pillanatok vannak megörökítve. Akár a kreatív „beállított” fotózáson, akár a nap során megtörtént események fényképezéséről van szó.

Az esküvőfotósok általában hasonló árkategóriában dolgoznak, ezért ha lehet, a választás ne csak a mintaképek alapján történjen. Ugyan ezek segíthetnek abban, hogy lássátok melyik fotós az, akinek a képi világa rokonszenves, viszont egy előzetes személyes találkozás, beszélgetés (ami akár maga a jegyesfotózás is lehet) nagyon sokat számít a készülő képek minőségén. Minden esküvő különböző, ahogy minden pár is. Ha egy kicsit megismerlek benneteket, akkor sokkal jobban tudok azonosulni a személyiségetekkel, és ez meg fog látszódni a képeken is.

A fotózás nagyon hasonlít a pszichológiára: a kölcsönös kommunikáció, szimpátia, az összhang, ami létrehozza a bizalmat, majd a közös munka eredményét, az elkészült képeket.

Nagyon sok pár hajlamos kizárólag csak ár alapján dönteni, így olyan dolgokról mond le az olcsóbb szolgáltatásért cserébe, amivel később szembesül.

Hogy a döntéseteket segítsem, 3 csomagot állítottam össze, melyeket megtaláltok az „Árak” menüben.